+36 70 866 4833 info@perfectcool.hu

Perfect-Cool teraszhűtés és teraszfűtés megoldások

 

Ki ne szeretné a teraszon is úgy érezni magát télen-nyáron, mint egy klimatizált szobában? A Perfect-Cool ködhűtő, párahűtő ventilátorai párafüggönyei biztosítják ezt Önnek és vendégeinek a nyári melegben. Nem csupán látványosak, de rendkívül hasznosak is a nagy hőségben. A Perfect-Cool által forgalmazott kültéri klíma berendezésekkel akár 10 fokkal is csökkenthető a terasz hőmérséklete.

A Perfect-Cool infrasugárzó készülékeivel kényelmesen meghosszabíthatjuk a szabadan való tartózkodás időszakát. Családunkkal, barátainkkal kora tavasztól késő őszig rendezhetünk a szabadban grill-partikat, szalonnasütéseket.

A teljes mértékben por- és vízálló (IP65) infrasugárzó készülékeket a fedetlen teraszokon, kertekben is kint hagyhatjuk, ezek a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenállnak.

A Perfect-Cool nagy múltú, sok évtizedes nyugat-európai – elsősorban olasz és német – bevált tapasztalatokat használja fel. A teljesen egyedi tervezésű és gyártású vízporlasztó fúvóka, a magas minőségű szivattyú választásban, a professzionális fittingek, illetve tömlők használatában. A Perfect Cool párásító és párahűtő rendszerei igényes tervezéssel, megbízható működéssel nyújtanak kiváló megoldást ügyfeleink számára.

A Perfect-Cool által használt megoldások széles körben kerültek alkalmazásra, nem csupán lakossági és HORECA felhasználási területen, hanem az ipari párásítás és ipari fűtés területén is. Ausztriában, Németországban referenciaként hozható föl többek között a Siemens, és a Sony irodaházai, de például a bécsi Tropikárium tízemeletes épületének, vagy akár a Magyarországon, Jászfényszarun lévő Samsung gyár kontrollált, ellenőrzött párásítása is kiváló példa a rugalmas és korszerű megoldásra.

Perfect-Cool teraszfűtés és teraszhűtés

Perfect-Cool ipari párásítás

Perfect-Cool ipari fűtés, infrasugárzók, feketesugárzók, csarnokfűtés

Perfec-Cool webshop

Címünk

2132 Göd Rákóczi út 118.

Nyitva tartás

Hétfő-péntek
8:00 – 16:30

Telefon

+36 70 866 4833

Email

info@perfectcool.hu