+36 70 866 4833 info@perfectcool.hu

Éttermek, szállodák teraszaira, cukrászdák kerthelyiségébe, üzletek bejárataira tervezett fix beépítésű párásító rendszer – párafüggöny

Automatizált, nagynyomású,  mikropermetet fújó teraszklíma – párafüggöny

 

A párafüggöny éttermek, szállodák teraszaira, cukrászdák kerthelyiségébe, üzletek bejárataira tervezett fix beépítésű párásító rendszer. Hatékonyan működő telepített párásító/hűtő rendszerek, magasnyomású szivattyúval, alkalmasak professzionális kültéri klimatizálásra és beltéri párásításra, relatív páratartalom növelésére. Elegáns megoldás rejtett párásításhoz, hűtéshez. A párafüggöny fúvókái a csőre szerelve, meghatározott távolságra helyezkednek el egymástól és adják le a nagy nyomáson porlasztott párát.

A PerfectCool párafüggöny beépített automata drainszelepnek köszönhetően csepegés-mentesen üzemel. Tűző napon is kellemes körülményeket teremt: sörözők teraszain, büfékben, kert-helységekben, strandokon jelentősen emelve a komfortérzetet.

Csak a terasz nyitott oldalai igényelnek hűtést, tehát csak ezekre érdemes felszerelni a párafüggönyt. Csupán annyi a teendője, hogy leméri, hány méter nyitott oldala van kerthelyiségének. A párásító rendszert a tető vonala alatt elrejtve rögzítjük. A fúvókák hatósugara egyenként 2 – 3 m. Alacsony beruházási költsége után az üzemeltetése is igazán olcsó: a méterenkénti 1 szórófej szükséglet mellett fúvókánként a maximális vízfogyasztás mindössze 2 liter/óra.

Mit tud a párafüggöny?

  • A készülék tudása nem áll meg a teraszhűtés funkciónál, a száraz levegő páratartalmának befolyásolására is alkalmas
  • A párásító szivattyú napi 2-8 órás működést biztosít probléma mentesen
  • Könnyen bővíthető további csövekkel és fúvókákkal.
  • Kiszűri a sokak számára allergiát okozó polleneket
  • Alkalmas a kellemetlenkedő rovarok távoltartására

Teraszklíma referenciáink

hamingway étterem

nonloso caffe

hard rock cafe

columbus hajó

platán étterem

fogasház budapest

csónakház étterem

rokfort étterem

új sípos étterem