+36 70 866 4833 info@perfectcool.hu

Mobil kültéri
párásító ventilátor

Mobil kültéri párásító ventilátor éttermek, kávézók teraszán…

A ködhűtő ventillátorok külföldön igen elterjedtek. Sokan ha már messziről meglátnak egy nagy párafelhőt tudják, hogy ott sokkal kellemesebb a hőmérséklet. Így automatikusan abba az irányba indulnak az emberek. A kültéri párásító ventilátor a vizet 5-10 mikron nagyságú vízcseppekké porlasztja, aminek hatására az azonnal elpárolog, miközben hőt von el a környezetéből. A ködhűtő ventilátorokkal 5-10 fokos hőmérséklet csökkenés érhető el a kánikulában. Nem csak hasznos, de roppant látványos kiegészítői egy vendéglátó terasznak. Egy jó üzletvezető arra is figyel, hogy alkalmazottainak a legideálisabb munkakörülményeket biztosítsa.
 A mobil kültéri párásító ventilátor használatával munkatársai hatékonysága megnő, ezáltal a vendéglátás színvonalát a kitűnő kiszolgálás fogja jellemezni.
 A párologtató hűtőberendezést gyakran alkalmazzák az előkészítő munkálatok helyén is.

A mobil kültéri párásító ventilátorokat azoknak ajánljuk, akik több hűtendő területtel is rendelkeznek, azonban nem akarnak mindkét külső terület felszerelésére külön költeni. A víztartályról működtethető mobil teraszklíma bátran költöztethető az aktuális tartózkodási területre. Minimális zajkibocsátásának köszönhetően, működés közben nem zavarja az alatta, mellette tartózkodók pihenését, csevegését, ezért kisebb éttermek, kávézók, cukrászdák kerthelyiségeiben elengedhetetlen a nyári hőségben.

A nagynyomású, fúvókás mobil kültéri párásító ventilátorok 5 mikronnál apróbb, egészen finom ködpermetet produkálnak. A ködpermet annyira apró vízmulekulákat tartalmaz, amelyek még azelőtt elpárolognak a nagy hőségben, mielőtt földet érnének. Nagy előnye tehát, hogy nem vizesíti környezetét. A hatékony teljesítménynek köszönhetően közel 10-15 ℃ fokkal hűvösebb hőmérséklet is elérhető a teraszon az egyébként száraz kinti forrósághoz képest. Mert ki ne szeretne kellemesen ejtőzni a szabadban egy forró nyári délután ahelyett, hogy a perzselő hőség elől a házba menekülne?

Azok, akik egy kis pluszt, valami mást is szeretnének ezen felül, akár különböző illatokkal is fűszerezhetik a teraszklíma mobil változatát, úgy, hogy a víztartályba belecsepegtetik a párologtatni kívánt illóanyagot. Egy átlagos, 30-50 négyzetméteres terasz hűtése egy nyári meleg napon óránként mindössze 5 liter vízzel megoldható. A víztartály egyszeri feltöltésével a párasító ventilátor folyamatosan 6-8 órán keresztül hűsíti környezetét.

Mobil kültéri párásító ventilátor termékek