+36 70 866 4833 info@perfectcool.hu

TERASZHŰTÉS

Párafüggöny, párásító ventilátor, kültéri mobil klíma

teraszhűtés

A teraszhűtés a PerfectCool berendezéseivel alapvetően a párolgási hőelvonás elvén működik. A levegőbe kerülő apró vízmolekulák a nagy melegben szinte azonnal elpárolognak, így vonva el hőt a környezetüktől.

Nem csak hasznos, de roppant látványos kiegészítői egy vendéglátó terasznak. A PerfectCool különböző típusú teraszhűtő berendezései vendéglátóegységek széles skáláját fedik le, alkalmasak kisebb teraszok vagy akár nagyobb szállodai teraszok, több száz fős külső rendezvény helyszínek hűtésére is.

 

 

A teraszhűtés hasznos, mert

 

  • A hatékony teljesítménynek köszönhetően közel 6-15 ℃ fokkal hűvösebb hőmérséklet is elérhető a teraszon az egyébként száraz kinti forrósághoz képest
  • Nem csak a vendégeknek, de az alkalmazottainak a legideálisabb munkakörülményeket biztosítja, ezáltal növelve a működés hatékonyságát és a vendéglátás színvonalát
  • Minimális zajkibocsátásának köszönhetően, működés közben nem zavarja az alatta, mellette tartózkodók pihenését
  • Mobil párásító ventilátor megoldásaink előnyösek azoknak, akik több hűtendő területtel is rendelkeznek, de nem akarnak minden külső terület felszerelésére külön költeni
  • A víztartályról működtethető mobil teraszklíma könnyedén költöztethető az aktuális tartózkodási területre
  • Költséghatékony, gazdaságos működtetésű, környezetbarát technológiával készült teraszhűtő berendezések
  • Manuális és automatizált vezérlés, könnyen kezelhető

 

 

Teraszhűtés megoldások

 

  1. Párafüggöny
  2. Párásító ventilátor
  3. Kültéri mobil klíma – adiabatikus teraszhűtő rendszerek

 

 

Pára függöny – fix beszerelésű teraszhűtés megoldás

 

A PerfectCool által telepített párásító/hűtő-, vonalsoros párafüggöny rendszerek, automatizált, nagy nyomás segítségével (70 bar)  mikropermetet fújó teraszklíma berendezések. Ez a professzionális kültéri klimatizálás, beltéri párásításra is alkalmasak, elegáns megoldás a rejtett párásításhoz, hűtéshez. A fúvókák a csőre szerelve, meghatározott távolságra helyezkednek el egymástól és adják le a nagy nyomáson porlasztott párát, mindezt csepegés-mentesen. Tűző napon is kellemes körülményeket teremt: sörözők teraszain, büfékben, kert-helységekben, strandokon jelentősen emelve a komfortérzetet.

Csak a nyitott oldalak igényelnek hűtést, ezekre érdemes felszerelni. A készülék tudása nem áll meg a teraszhűtés funkciónál. A száraz levegő páratartalmának befolyásolására is alkalmas, ezáltal kiszűrve a sokak számára allergiát okozó polleneket. Alkalmas továbbá a kellemetlenkedő rovarok távoltartására is.

 

 

Párásító ventilátorok – mobil teraszhűtés megoldás

 

Kültéri párásító ventilátorok és nagynyomású professzionális mobil párásítók

Az iCool mobil párásító berendezés a vizet a szivattyú segítségével egy szórófejen átnyomva cseppekre porlasztja, és a légtérbe juttatja. A ventilátor segítségével a vízpára nagyobb területen szóródik szét, ezzel elősegítve a legjobb eredményt a párásítás és a megfelelő hőmérséklet elérésében. Az iCool Box és az iCool Box Plus teraszhűtő ventilátor 6-10 ℃ fokkal hűti környezetét.

Az Icool nagynyomású teraszhűtő ventilátor 70 baron vízporlasztással működő mobil (kerekeken guruló, saját tartályos) párásító berendezés. Alkalmas 40-60 m2 közti terület finom párásítására és evaporatív hűtésére vagy adiabatikus hűtésére.

 

Kültéri mobil klíma – adiabatikus teraszhűtő rendszerek – mobil teraszhűtés megoldás nagy teraszokra, rendezvényekhez

 

Az evaporatív vagy más nevén adiabatikus hűtési technológia a hagyományos légkondicionáló rendszerekhez képest egy költséghatékonyabb és környezettudatosabb, így sokkal fenntarthatóbb hűtési megoldást jelent, akár több száz fős szállodák, hotelek, éttermek, kávézók teraszának, sátras rendezvények, nagy létszámú rendezvények hűtésére.

Az iCooler hordozható teraszhűtő rendszer párologtató hűtőkészülék, mely 50-250 m2 szabad terület lehűtésére képes.
A ventilátor elé helyezett lamellák jobbra-balra való mozgatásával a hideg levegő jól irányítható. Távirányítással működik. Abszolút környezetbarát, működése során nem használ fel és nem bocsát ki magából semmilyen mérgező vagy egyéb káros anyagot. A fizika törvényszerűségét kihasználva, a párolgás elvén hűti le környezetét. A hűtés során nem bocsát ki magából vízpárát, nem nedvesíti környezetét. Nincs belőlük kiáramló finom párafelhő, viszont sokkal nagyobb terület lehűtésére képesek. Éppen ezért ajánljuk több száz fős szállodák, hotelek, éttermek, cukrászdák, kávézók teraszának, sátras rendezvények, nagy létszámú esküvők hűtésére.

Terasz klíma – ködfüggöny, párafüggöny

Mobil párásító ventilátor

 

Kültéri mobil klíma