+36 70 866 4833 info@perfectcool.hu

Mobil klíma bérlés, ventilátor bérlés

Amennyiben kültéri mobil klíma bérlés, ventilátor bérlés ügyében szeretne tanácsot szeretne kérni a berendezésekkel kapcsolatban, vagy bérelni szeretne készüléket, kérjük hívjon a megadott telefonszámon, vagy keressen meg minket a megadott e-mail címen.

A termékeket a bemutatótermünkben nyitvatartási idő alatt megtekintheti és kipróbálhatja. Bérelhető megoldásainkkal, lakások, irodák, kisebb- nagyobb rendezvények, de akár az ipar igényit is ki tudunk elégíteni. Mobil hűtő/fűtő berendezéseinkhez, minden szükséges kiegészítőt is biztosítunk.

 

Mobil klíma bérlés, ventilátor bérlés – kinek, mikor és miért érdemes készüléket bérelni?

 

- Ha időszakos / rövidebb időtartamra hűtési megoldásra van szüksége vendéglátóegység teraszán
- Teraszon, vagy szabadban tartott kisebb, nagyobb rendezvény esetén
- Beltéri helyiség klimatizálására is alkalmas
- Csomagolásból kivéve azonnal használható, összeszerelést nem igényel – instant megoldás
- Költséghatékony, gazdaságos működtetésű, környezetbarát technológiával készült
- Manuális és automatizált vezérlés, könnyen kezelhető
-

 

Mobil klíma bérlés, ventilátor bérlés – milyen berendezések bérelhetők?

 

1. Kültéri párásító ventilátorok

 

Az iCool Box típusú párásító ventilátorunk  mobil párásító berendezés, a vizet a szivattyú segítségével egy szórófejen átnyomva cseppekre porlasztja, és a légtérbe juttatja. A ventilátor segítségével a vízpára nagyobb területen szóródik szét, ezzel elősegítve a legjobb eredményt a párásítás és a megfelelő hőmérséklet elérésében. Az iCool Box és az iCool Box Plus teraszhűtő ventilátor 6-10 ℃ fokkal hűti környezetét.

 

2. Teraszhűtő ventilátorok - nagynyomású mobil párásítók

 

Az Icool nagynyomású teraszhűtő ventilátor 70 baron vízporlasztással működő mobil (kerekeken guruló, saját tartályos) párásító berendezés. Alkalmas 35-60 m2 közti terület finom párásítására és evaporatív hűtésére vagy adiabatikus hűtésére.

 

3. Kültéri mobil klíma - adiabatikus teraszhűtő rendszerek

 

Az evaporatív vagy más nevén adiabatikus hűtési technológia a hagyományos légkondicionáló rendszerekhez képest egy költséghatékonyabb és környezettudatosabb, így sokkal fenntarthatóbb hűtési megoldást jelent.
Az iCooler hordozható teraszhűtő rendszer párologtató hűtőkészülék, mely 50-250 m2 szabad terület lehűtésére képes. A ventilátor elé helyezett lamellák jobbra-balra való mozgatásával a hideg levegő jól irányítható. Távirányítással működik, és az készülék működését LCD kijelzővel ellátott vezérlőpanelen keresztül követhetjük. Extra funkció: az 1-24 órás időzítés, mellyel előre beprogramozhatjuk, hogy mikor kezdje meg a párologtató hűtő a levegő hűtését, valamint azt, hogy mikor álljon le automatikusan.
Abszolút környezetbarát, működése során nem használ fel és nem bocsát ki magából semmilyen mérgező vagy egyéb káros anyagot. A fizika törvényszerűségét kihasználva, a párolgás elvén hűti le környezetét. A hűtés során nem bocsát ki magából vízpárát, nem nedvesíti környezetét.