Teraszhűtés

Ki ne szeretné a teraszon is úgy érezni magát, mint egy klimatizált szobában?

teraszhutes 4

Bizonyára már Ön is találkozott Ködhűtő vagy párahűtő ventillátorokkal. Nem csak roppant látványosak, de rendkívül hasznosak is a nagy hőségben. Már egy egyszerű ventillátor is sokat segít, ha melegünk van. Bár az csak a meleg levegőt keveri fel, mégis jobban érezzük magunkat tőle. A ventilátort a vízpárával kombinálva azonban hihetetlen csoda történik!

A korszerű kültéri ködhűtő ventilátorok akár 10 fokkal is csökkentik a terasz hőmérsékletét a környező levegő hőmérsékletéhez képest. Ez már bőven elegendő ahhoz, hogy a hőségben igénybe vett szervezetünk felfrissüljön, és nagyobb kedvvel álljunk neki bármilyen tevékenységnek.

teraszhutes kodhuto ventilatorKörnyezetbarát komfortnövelés

A teraszhűtéshez elegendő pár liter víz óránként. Magát a hűtési folyamatot egy egyszerű fizikai jelenség hozza létre. A víz párolgása hőt igényel, amelyet a környezetből von el. A teraszon nem csak a kellemesen hűs hőmérséklet növeli komfortérzetünket, de a teraszhűtés más kedvező hatásai is. Ilyen például, hogy csökken a repülő rovarok jelenléte, vagy éppen a levegőben szálló por és pollenek mennyisége. A mobil, kerekeken guruló teraszhűtő ventillátorok egyedi igények alapján mozgathatók. Mivel beépített tartállyal rendelkeznek, bárhol felállíthatók ( akár a Nagyinak is, aki a kertben ápolja a virágait, vagy a gyerekek mellé a kerti homokozóhoz vagy kismedencéhez). 

Rendezvényekre akár bérelhető is!

webshop: vízporlasztós teraszhűtő ventilátorok

Családi házak, nyaralók teraszfűtése

Teraszhűtés kávézókban, éttermekben

Aki először találkozik - étterem vagy kávézó tulajdonosaként – a teraszhűtés ötletével, talán nem is gondolja, hogy ez a módszer mennyire meglepően energiatakarékos. A teraszhűtés teljesítményfelvétele egy átlagos étterem terasz méreteit (kb 50-100 m2) tekintve átlagosan kevesebb, mint 1500 W.  Egy klíma ventillátor a hőség idején, 8 óra alatt mindössze 2-3 vödör vizet használ el. Bőven megéri, hogy a vendégek jókedvűen egyenek-igyanak, és minél több időt ( ezzel pénzt) töltsenek / költsenek el az étterem teraszán. A teraszhűtő ventillátor felállítása az étterem, kávézó, vendéglátóhely arculatához, adottságaihoz igazítható. A mobil készülékeken kívül léteznek falra szerelhető modellek is. Varázslatos hatást érhetünk el a hűtésen, párásításon kívül a víztartályba csepegtetett illat- és aromaanyag hozzáadásával. Például a levegőbe juttatott kellemes kávéaroma bárkit becsábít egy hűs teraszra egy jó feketére.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, melyek jobb vásárlási élményt nyújtanak...Bővebben