Ködhűtés

kodhutes teraszhutes parafuggonyA nyári hőség elől állandóan klimatizált, zárt helyre kell menekülnie? Képtelen kiülni a teraszra, mert annyira átforrósodik ott a levegő? A profi teraszklíma a legjobb megoldás ezekre a problémákra. Hatékonyan, energiatakarékosan, környezetbarát módon hűti a szabadtéri helyiségek levegőjét. A porlasztott víz levegőbe juttatása ráadásul számos más kellemes hatással is jár.

Hogyan működik?

A teraszklíma egy egyszerű fizikai elvet használ a hűtésre. A víz párolgása hőt von el a környezetből. Ebből adódik a levegő lehűlése, éppen úgy, ahogy a bőrünkön hűvöset érzünk, amikor elpárolog róla a víz. Léteznek egyszerűbb, a kerti csapban lévő víz nyomását kihasználó rendszerek, és profibb, 70 bar nyomású szivattyúval működők is, de a lényeg ugyanaz: a vizet porlasztva jutattják a levegőbe. Olyan kicsi vízszemcséket állítanak elő, amik kisebbek, mint egy emberi hajszál keresztmetszete. Ezek a mikrocseppek rendkívül gyorsan párolognak el, így a hűtés is igen hamar bekövetkezik.

KapcsolatDöntését hozza meg szakember segítségével
Szaktanácsadásért jelentkezzen még ma, kollegáink várják hívását!

Hatékony?

TERASZPARASITASA természet csodálatos! Minél melegebb van, a vízcseppek párolgása annál intenzívebb. Magyarul: Minél nagyobb szükség van a hűtésre, annál hatékonyabb a párafüggöny hűtése. Nincs szükség semmilyen hőfok szabályzásra, állításra, a természet és a fizika magától gondoskodik a mi igényeink kielégítéséről!

 

Hol használható?

kodhutes jatszoter parahutesA teraszklíma remekül alkalmazható családiházak teraszán, akár lakások erkélyén is. Az egyedi kialakítás lehetővé teszi, hogy minden vásárló a saját igényeihez igazíttassa a teraszának vagy kertjének hűtését. Remek megoldás a kerti medencék, játszóterek vagy szaleklik köré telepített párafüggöny. Az üzemeltetés lehet folyamatos, de akár előre megadott időpontokra is beprogramozható, így a felhasználása igen kényelmes. Mire a munkából hazaérünk, kényelmesen hűsölhetünk a szabadban!

Egyéb kellemes hatások

kodhutes kerti parafuggonyA víz porlasztása, a párásítás jótékony hatással van az allergiás tünetekre, ugyanis csökkenti a levegőben szálló por, pollen mennyiségét a klimatizált területen. Allergiásoknak nem kell mondani, mennyit számít a közérzetüknek, ha elfelejtehetik az égő, viszkető szem érzését, az állandó nátha-szerű tüneteket.

Sőt, a szálló rovarokat is nagyrészt távol tartja. Jóval kevesebb légy, szúnyog környékez meg minket, ami szintén növeli a komfortérzetünket.

Egy párafüggöny ma már nem luxus. Az egyszerűbb, kerti csapról üzemelő ( akár házilag is kivitelezhető) tipustól a nagynyomású szivattyúról működő, vezérelhető tipusig válasszon kedvére!

 

webshop: vonalsoros párásító rendszerek, párafüggönyök

Családi házak, nyaralók teraszfűtése

A weboldalon cookie-kat használunk, melyek jobb vásárlási élményt nyújtanak...Bővebben